Ett tag sen.

Nu har jag varit dålig på att uppdatera! :) Har dock inte hänt så mycket nytt på hästfronten. Här om dagen så kan jag dock påstå att Mailan var billig. Hon betedde sig inte alls bra och promenerade mer på fram/bakbenen mer än på alla fyra. Misstänker att hon börjar ha sån pass kondition nu att hon orkar bråka, så då passar hon på. :)

Idag däremot så var hon snäll. Vi red förbi en rådjursflock, de stod i diket tio meter bort. Då var jag värre imponerad av Mailan. Visserligen var hon livrädd och dansade och dummade sig men hon gick förbi. Det trodde jag faktiskt inte. :) haha

Rådjur.


Mailan står nyfiket och kikar på rådjuren bakom vinterhagen. Rådjuren är där nästan varje dag och gräver i snön på fältet. Varje dag så står hon och spanar nyfiket på dem. Ibland är de mycket närmare än så här och de verkar inte vara speciellt skygga. De står istället och spanar lika nyfiket tillbaka trots människor vid stallet och även skotrar på ängen ibland.

Onsdag.

Dåligt med uppdateringar här. Moa har klagat. ;)

Detta beror på att vi flyttat två gånger på tre dagar och haft fullt upp. Tyvärr har Mailan hamnat lite i skymundan. Mockning, klappning och matning är det enda jag hunnit med så Mailan har fått stå i tre dagar. I lördags så kastade jag upp lillasyster på Mailan som fick agera barnridningspålle.

Mailan var het (som vanligt) och gick lika fort som Sannas sköthäst russet Hilda travar. Men hon var snäll och glad, jag tror att Sanna tyckte att det var lite läskigt, Mailan är ju trots allt 165cm hög och Sanna är kanska 140cm lång. Sandra ställde upp som fotograf men bilderna är inte allt för bra, det var mörkt så de är suddiga och jävliga men jag kan lägga in en imorn ändå. Kamerasladden är kvarglömd i Håkmark så idag blir det inga bilder. :)

RSS 2.0